Jag ska köpa klackskor utan klackar....

'
Bilden har Lilla Melina wallén tagit, när dom var på isen


HAHA Rubriken....


Idag var det skola som vanligt och väldigt mycket flumm blev det...
Först så glömde jag datorn hemma satt har inte haft någon dator på hela dan..
Sen när jag gick till skolan så fick jag helt plötsligt JÄTTE ont i benet satt har typ inte kunnat gå normalt på hela dan eller gått i trapporna...
Sen när jag kom till skolan så hade vi idrott första lektionen och vi hade vikarie.
Sen efter det så hade vi spanska fast den var ju faktiskt ganska chill!!
Sen hade vi SO och där gör vi några jäkla religon spel satt det är inte heller så mycket jobb!!
Sen hade vi svenska och där hade vi också vikarie, fattar inte riktigt varför vi aldrig har håltimme istället för lektion med vikarie.
Sen hade vi lunch och jag snäll som jag e satt och vänta typ 20 minuter på Willys, Elin och Tobbe . Sen gick vi ner till lunchen tillsammans och där flummade vi väldigt mycket HAHA
Sen hade vi NO och då gjorde vi en typ tanke karta och ett experiment satt det var inte så jätte mycket jobb där heller.
Sen hade vi SO igen och samma sak där hade vi.
Sen var det hemkunskap och jag var i grupp med Issa satt det blev ännu mera flumm där speciellt när Tobbe e där brevid oss också HAHA och där gjorde vi nån jävla macka.

Sen efter det så flummade Jag, Issa och Tobbe runt lite HAHA satt sen när dom i min klass kom från deras profilval så skakade dom bara på huvudet och gick i väg. Satt ja vi flummade verkligen mycket.

Sen åkte jag till ösbydalen och hämtade mina älskade kusiner på dagis och gick hem till dom sen när vi typ hade varit hemma 5 minuter så kom Liam (Deras kusin från Tinas sida) Sen typ 10 minuter efter det så kom Markus hem och Liam gick och tog med sig Viggo hem nej men HAHA viggo ville följa med han hem satt då gjorde han det.

Och idag är det bara 9 dagar kvar tills jag och älsklingen ska ha en riktig tjej kväll!! HAHA♥

Nej men ush nu blev det för mycket text hoppas ni orkar läsa allt juste sitter vid mammas dator efter som jag glömde min dator hemma och har inte kunnat ladda den satt så får det bli!!:D

PUSS PUSS ERAN LILLA BLONDIN..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0